Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Viitorul muzicii progresive

In jos 
+6
Zarec
Piotr Buendia
Ricochet
andu
GentleG
romanbun
10 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5
AutorMesaj
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

Viitorul muzicii progresive - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Viitorul muzicii progresive   Viitorul muzicii progresive - Pagina 5 EmptyLun Oct 25, 2010 5:10 pm

viitorul rockului progresiv sta in cei care il vor mai asculta(multi s-au plictisit deja de el)
aha , acum vad ca titlu la topic e viitorul muzicii progresive , care e altceva decat rockul progresiv Cool
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
romanbun
capodopera
romanbun

Numarul mesajelor : 766
Varsta : 62
Data de inscriere : 16/01/2008

MesajSubiect: Re: Viitorul muzicii progresive   Viitorul muzicii progresive - Pagina 5 EmptyLun Oct 25, 2010 5:26 pm

Asa e, daca spun Vangelis, intra la ROCK? NU, dar daca zic PROGRESIV, intra! Si se pot da o sumedenie de nume...Nu eu sunt in masura sa le pun aici, eu nu prea am timp sa studiez fenomenul muzical in general si cel PROGRESIV in particular.
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

MesajSubiect: Re: Viitorul muzicii progresive   Viitorul muzicii progresive - Pagina 5 EmptyLun Oct 25, 2010 9:12 pm

GentleG a scris:
viitorul rockului progresiv sta in cei care il vor mai asculta(multi s-au plictisit deja de el)
Eu in niciun caz nu sunt plictisit, atata doar ca in acest moment ma preocupa mai putin (70-80% din ce ascult e jazz - din toate formele - iar in rest diverse, printre care si progresiv). Am mai avut astfel de momente dar niciodata nu am uitat rock-ul progresiv.
Sus In jos
romanbun
capodopera
romanbun

Numarul mesajelor : 766
Varsta : 62
Data de inscriere : 16/01/2008

MesajSubiect: Re: Viitorul muzicii progresive   Viitorul muzicii progresive - Pagina 5 EmptyMar Oct 26, 2010 7:37 am

In schimb auditiile mele sunt orientate spre jazz, rock progresiv si simfonic. Toate astea sunt muzica PROGRESIVA, NU? lol!
Precum am zis , lipsa timpului ma face sa ma ajut mult de ceea ce scrieti voi, colegii de forum, in a "depista" tot felul de nume, albume aparute in ultimii ani care-mi largesc orizoantele progresiste... king Ironia face ca in ciuda puternicelor presiuni mediatice, consumiste, metalice, anarhice sau chiar malefice, sa apara destule RARA AVIS care duc la concluzia ca muzica progresiva, pentru cei interesati, are viitor! bounce
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Viitorul muzicii progresive   Viitorul muzicii progresive - Pagina 5 EmptyMar Oct 26, 2010 11:09 am

Viitorul muzicii progresive - Pagina 5 GroNl

Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Viitorul muzicii progresive   Viitorul muzicii progresive - Pagina 5 EmptyJoi Noi 18, 2010 3:36 pm

GentleG a scris:
It was announced last night the Warner Bros. is closing their reissue division, known as Rhino Records - one of the most important reissue labels active in the last 20 years.
Some of the greatest music was released on Rhino, both Jazz and Classis Rock: John Coltrane, Ornette Coleman, Chicago, Yes, Love, Iron Butterfly, etc.
Of course this means that the Rhino releases are now all out of print and will disappear from the market soon.

Am zis azi cuiva chestia asta si omul ma intreaba de unde stiu asa ceva, ca nu-i adevarat. Si intr-adevar pe site-ul Rhino is prevazute destul de multe aparitii pe viitor.

EDIT: Rhino Records has issued the following update in the wake of recent reports that the company had closed its doors:

The Reports Of Rhino's Demise Were An Exaggeration

Thank you to everyone for your heartfelt and passionate words about the recent events at Rhino. As many of you know, we had to reduce our staff yesterday (September 23rd), and it was a very difficult day. We had to say goodbye to some great Rhinos who will be sorely missed.

But, a lot of misinformation is making its way through chat rooms and the blogosphere -- including misplaced rumors that we have closed our doors -- and we want to take this opportunity to offer some perspective.

http://www.bravewords.com/news/122766
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Viitorul muzicii progresive   Viitorul muzicii progresive - Pagina 5 Empty

Sus In jos

Viitorul muzicii progresive
Sus 
Pagina 5 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5
 Subiecte similare
-
» Promovarea muzicii romanesti afara
» Trupe de doom progresive!!!
» "Pacatele" mele progresive.

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: DE TOATE-
Mergi direct la: