Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Mi-am facut blog, e cu muzica moca

In jos 
+2
Ricochet
Uroboros
6 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
Uroboros
capodopera
Uroboros

Numarul mesajelor : 689
Varsta : 39
Data de inscriere : 10/12/2008

Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 2 EmptyLun Mai 10, 2010 12:36 am

Deci s-a tras bine a doua oara, era corect? sau era f***t si l-ai deschis totusi?
Ma panichez deja. Smile
Sus In jos
http://searaploaieparc.blogspot.com/
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 2 EmptyLun Mai 10, 2010 12:46 am

Nu stiu cum e intr-un final cel impartit in doua de pe MediaFire, dar a doua oara, intr-o bucata, a iesit olrait.
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 2 EmptyLun Mai 10, 2010 2:03 am

Cred ca stiu care-i problema - la fel era si cu concertul de Shostakovich pe care-l urcasesi tu pe mediafire ieri: numele fisierului prea lung, nu mai ajunge sa citeasca extensia. Trebuie sa le scurtez - probabil ca Rapidshare e mai ingaduitor cu aspectul asta.
Sus In jos
RoMarillos
ritm
RoMarillos

Numarul mesajelor : 194
Data de inscriere : 27/09/2006

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 2 EmptyMar Mai 11, 2010 7:26 am

Desi nu cunosc nimic din ceea ce ai expus tu acolo e totusi misto ideea si realizarea in sine.O fi vre-un blog pentru excentrici si exclusivisti.Oricum,faina treaba !! Bafta

Keep Going !!
Sus In jos
http://www.radioprogson.ro
Uroboros
capodopera
Uroboros

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 2 EmptyMar Mai 11, 2010 1:57 pm

^ Dimpotriva, sper sa fie pentru inclusivisti. Smile Ideea e sa pun chestii din zone cat mai diverse, vreau sa confuzez lumea. Razz Dar recunosc ca e si o nuanta de a pune albume/artisti de care nu prea stie lumea, daca tot sunt pirat macar sa am o cauza nobila (promovarea).
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 2 EmptyMier Mai 12, 2010 10:48 am

apropo, singurul blog romanesc care "da muzica" si pe care-l stiu eu e: http://calinocea.blogspot.com/2010/05/cretzu-echilibru-2010.html

are si chestii interesante.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 2 EmptyMier Mai 12, 2010 4:12 pm

din pacate fututul de blogspot nu ma lasa sa comentez:

Nous n'avons pas été en mesure de traiter votre demande.

Lorsque vous signalez cette erreur à l'assistance Blogger ou au groupe d'aide Blogger, veuillez :

* Décrivez ce que vous faisiez lorsque cette erreur est survenue.
* Fournissez le code d'erreur et les informations supplémentaires ci-dessous.

bX-fh6cn9
Informations supplémentaires
blogID: 5070275775594624305
host: www.blogger.com
postID: 4691560822762718995
uri: /comment-iframe.do

Ces informations nous permettront de suivre votre problème et de le résoudre ! Nous nous excusons pour les désagréments encourus.
Rechercher de l'aide

Déterminez si d'autres personnes rencontrent le même problème : Effectuez une recherche dans le groupe d'aide de Blogger : bX-fh6cn9
Si vous n'obtenez pas de résultats pour cette recherche, vous pouvez créer un nouveau sujet. Veuillez mentionner bX-fh6cn9 dans votre message.
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 2 EmptyMier Mai 12, 2010 5:18 pm

Cam de cacao. Nu mi s-a intamplat deocamdata, nici pe blogul asta, nici pe altele. De fapt si tu ai postat acum vreo doua zile, nu? ar trebui sa mearga. Vezi sa nu fie de la browser, in general am observat ca exista o compatibilitate minima intre Blogspot si Internet Explorer de pilda (pe mine ma da afara la fiecare noua vizita, ma pune sa sign in din nou, desi ii zic sa ma tina minte si am cookies activate).
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 2 EmptyMier Mai 12, 2010 5:22 pm

da, cred ca era din cauza conexiunii mele de cacao. acu merge.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 2 EmptyVin Mai 28, 2010 8:33 pm

asa arata link protector-ul de care ziceam eu: http://malware-site.www/-69317b
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 2 EmptyVin Mai 28, 2010 10:07 pm

Aha, mersi, le-am mai vazut pe astea prin cateva locuri. Nu vreau sa ingreunez procesul de clicuire pentru lume, dar cred ca asta e ok, e doar o pagina in plus. Ma gandesc si poate implementez.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 2 EmptyMar Iun 08, 2010 4:33 pm

Si asta e o chestie utila: http://tinyurl.com/
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 2 EmptyLun Feb 21, 2011 4:22 pm

Imi bag piciorul, m-am razgandit. Imi mai dau singur o sansa cu blogul asta, dar nu mai pun albume pentru download, e mult prea greu si oricum nu prea stiu sa vorbesc despre muzica. De azi blogul devine un soi de rubrica de noutati, pun cate o piesa pe Youtube de pe fiecare album din 2011 care imi place si o postez pe blog. Explictia mai pe larg aici:

http://searaploaieparc.blogspot.com/2011/02/going-lo-fi-un-chip-nou-pentru-blog.html

Am pus deja cateva clipuri si mai urmeaza. Cred ca e o idee buna, lumea poate asculta cate o piesa si poate hotari mai usor daca le place sau nu (decat daca ar trage tot albumul). Ceva sugestii?
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 2 EmptyLun Feb 21, 2011 6:27 pm

Cine-i gibonul din comentarii la postarea noua? Laughing
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 2 EmptyMar Feb 22, 2011 12:19 am

Nu stiu, sper ca nu-mi e "prieten" pe Facebook.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 2 EmptySam Mar 26, 2011 8:21 pm

Ti-ai luat sanctiune de la Iutub? Apare la Account Settings / Manage Account / Copyright standing.
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

Numarul mesajelor : 594
Data de inscriere : 23/09/2008

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 2 EmptySam Mar 26, 2011 8:28 pm

Dacă nu ești atent ți-o trag instant. Eu mi-am pierdut un cont mai demult iar acum dau jos frecvent din clipurile uploadate. Habar n-am cine ce vrea că unele sînt emisiuni TV trase pe VHS acum 30 ani, niciodată apărute pe DVD sau alt format.
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/BibilicaCriminalul
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 2 EmptySam Mar 26, 2011 8:51 pm

La mine e OK. La inceput de tot (prin 2006 cred) am urcat un Zeppelin pentru care mi-au impuscat o sanctiune (la a treia te taie), dar atunci erau mult mai stricti, acum toata discografia de studio Zepp e pe Iutub, plus o tona de live-uri. Asta pentru ca probabil si-au dat seama cum sa intoarca treaba in folosul lor; iti accepta clipul si il marcheaza; apoi isi impart veniturile de la afisarea Google-ads-urilor de pe pagina. Probabil strategia s-a schimbat cand i-au cumparat Google, care s-au bucurat sa aiba asa o scula buna de facut afisari de ads. Sunt totusi case de discuri care nu vor, din cate inteleg. Alea au cerut blocarea clipurilor in diverse tari in functie de cum au dat drepturile. Nu stiam ca inca mai dau jos cu totul unele clipuri.
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 2 EmptySam Mar 26, 2011 9:34 pm

Nu au dat ei jos nimic, dar cînd am văzut titlurile marcate la copyright claims le-am șters singur. Am deja un warn și nu am chef să fac alt cont și să uploadez iar 900 de clipuri.

Ia încearcă să urci ceva de la Warner (Tom Waits sau Laurie Anderson - Home Of The Brave) - e identificat aproape instantaneu și dacă îl lași peste noapte s-ar putea să nu mai găsești contul. Smile
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 2 EmptySam Mar 26, 2011 9:54 pm

Da, nu ma bag eu la dinalea. Dinalea is oricum destule.

Din cele vreo 30 si ceva de clipuri pe care le-am pus eu in ultima vreme, doar cele de la Tzadik (Maria Raducanu), Domino (Ganger) si Belive (n-am mai auzit de ei) (Yesterdays) au intelegeri prin care s-a identificat si marcat clipul. Restul is si mai indie de atat. Ma rog, Domino tin de EMI, altfel probabil nu s-au fi batut capul; Ganger oricum n-au strans decat cateva zeci de vizualizari.

Dintre clipurile mai vechi, am unul cu Stephane Micus pe coloana sonora; chiar is curios cu ce soft au identificat muzica, pentru ca nu l-am pomenit in titlu, tag-uri, etc. In consecinta, clipul e interzis in Germania (!?).
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 2 EmptyDum Mar 27, 2011 12:55 am

Alea identificate si marcate au rămas așa (eu m-am stressat cînd au început cu ID content și am ras totul) ? Dă și tu un link la contul tău să văd ce scrie ...
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 2 EmptyDum Mar 27, 2011 1:16 am

Din afara nu se vede nimic. Notficarile is asa:

Matched third-party content. View Copyright Info.

Daca dau click pe view, zice:

Your video, Ganger - Hollywood Loaf , may include content that is owned or administered by these entities:

* Entity: Domino Records and EMI Content Type: Sound Recording

What should I do?

No action is required on your part. Your video is still available worldwide. In some cases, ads may appear next to your video.
What can I do about my video's status?

Please note that the video's status can change if the policies chosen by the content owners change. You may want to check back periodically to see if you have new options available to you.

La ala cu Stephan Micus de care ziceam e asa:

Your video, George Mircea - 2004 - Altar , may include content that is owned or administered by these entities:

* Entity: UMG Content Type: Sound Recording

As a result, your video has been blocked in these locations:
Germany
What should I do?

No action is required on your part. Your video is still available everywhere not listed above. In some cases, ads may appear next to your video.
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 2 EmptyDum Mar 27, 2011 4:03 am

Deci stati, nu se mai vad clipurile puse de mine? sau era vorba de ce am zis eu acolo intr-un post?

Doua tipuri de atentionari am primit si eu pana acuma - aia cu matched third party content si aia care zice ca e blocat in anumite tari (de pilda James Blake si Lykke Li au fost blocati automat, si au ramas cam fara vizionari in consecinta). Dintre alea cu third party content, cele mai multe pare ca stau cuminti (detaliile sunt exact ca in textul lui andu), cu exceptia unei piese de pe noul Whitesnake, care peste noapte a fost stearsa si am primit mesaj sa nu mai fac de astea. E clar ca nu ma mai bag la nume mari.

A, si am mai incercat sa urc o piesa cu Prince, de proba cand imi facusem cont. Am pus Prince ca tag si nici macar nu m-a lasat sa fac upload. Laughing
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 2 EmptyDum Mar 27, 2011 4:08 am

^ Laughing

La aia cu Whitesnake te-ai ales cu avertisment? (Se vede la Manage Account > Copyright Standing).
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 2 EmptyDum Mar 27, 2011 4:14 am

Mda, mersi.

Your account is not in good standing.

You receive copyright strikes when we are notified by a third party that a video of yours infringes their copyright. Accumulation of three strikes may result in the termination of your account.Please visit our Copyright Tips page to learn about copyright. If there are any videos on your account for which you are not certain you have the necessary rights, please delete them now.

If you believe a claim was made in error, you can also access references on fair use from the Copyright Tips page, and find the instructions for submitting a counternotification in our Help Center.

The strikes you have received are listed below. For your reference, a copy of each warning message has also been sent to the email associated with your account.
Strike 1:
Whitesnake - All Out of Luck - (Cittacaura)
Video ID: ompLvyxAAgQ
Removed due to a copyright claim by frontiers records srl on Mar 14, 2011

Si l-am sters imediat, nu mai e acolo.

Sa-mi manance parameciul Frontiers Records.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Mi-am facut blog, e cu muzica moca
Sus 
Pagina 2 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Mi-am facut blog, e cu balmajeli
» Prima sesiune din viata unui student la Muzica
» Proiect de Blog colectiv
» "Blog-ing a la prog"
» Poate trai muzica fara text?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum