Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Mi-am facut blog, e cu muzica moca

In jos 
+2
Ricochet
Uroboros
6 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
Uroboros
capodopera
Uroboros

Numarul mesajelor : 689
Varsta : 39
Data de inscriere : 10/12/2008

Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 4 EmptyJoi Apr 14, 2011 11:46 pm

Si eu am aceeasi problema, dar numai cu mp3urile peste o anumita marime (ori durata, nu stiu sigur, dar oricum piese de peste 30 de minute). WMM le crede mult mai lungi si face din ele niste chestii imense. La tine se intampla si cu fisiere mai mici?

De fapt, tin minte ca am avut problema asta si cu o chestie mai micuta odata. Am dat abort ca dura o vesnicie sa scoata clipul, apoi am luat-o de la capat cu alta piesa de pe acelasi album, tot destul de scurta, si a mers.

Cu piesele lungi am o problema similara in mp3splitter (sau orice program similar, inclusiv Cool Edit Pro) - nu vrea sa le imparta in bucati de dimensiunile pe care le vreau eu. Un prieten m-a asigurat ca in mod normal ar trebui sa mearga, dar unele fisiere au ceva gresit in ele de la natura si de aia nu le proceseaza. Smile

In principiu, daca problema din WMM e cu piese de durata rezonabila, incearca sa gasesti piesa in alta varianta (alt rip) si incearca din nou. My best guess deocamdata e ca pur si simplu nu merge intotdeauna.
Sus In jos
http://searaploaieparc.blogspot.com/
Uroboros
capodopera
Uroboros

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 4 EmptyJoi Apr 14, 2011 11:48 pm

A, si asigura-te ca salvezi clipul ca un custom movie type pe care-l definesti tu. Nu stiu daca nu cumva chestia cu minutele de tacere din senin e inerenta unora dintre setarile default din WMM.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 4 EmptyVin Apr 15, 2011 1:59 am

La mine nu conteaza durata track-urilor, poate fi si de un minut si jumatate la fel de bine ca unul de 15 minute. Mi se intampla cu multe fisiere ripuite de mine cu EAC direct de pe disc original, deci stiu ca n-au fost erori de decodare la ele. N-am gasit pana acum o explicatie.

O solutie ar fi sa le fac asa cu timp in plus si apoi sa le tai cu un splitter, dar ma enerveaza idee de a ma complica pentru ceva inutil, si nici nu-s convins ca lungimea piesei ar ramane aceeasi (as fi paranoic ca-mi lungeste piesa lalaind-o).

A, si nu tine de felul in care salvez filmul, pentru ca WMM imi arata inca de la importare durata mp3-ului asa cum il percepe el.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 4 EmptyMier Apr 20, 2011 8:45 pm

In sfarsit am gasit un editor video, simplu si intuitiv dar mult mai util decat WMM: http://www.nchsoftware.com/videopad/index.html

Clipul lui Muntele pe care l-am pus pe Facebook e facut cu el (de la el am luat pontul).

EDIT: si, cel mai important, nu da erorile discutate mai sus).
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 4 EmptyMier Apr 20, 2011 11:54 pm

Grozav, o sa-l incerc in doua zile, intrucat deocamdata sunt izolat in Franta cu laptopul pe baterie, ca am uitat sa iau adaptor. Smile
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 4 EmptyJoi Apr 21, 2011 12:36 am

LOL, iar umbli lela?
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 4 EmptyJoi Apr 21, 2011 8:42 am

Lucrez din greu. Razz
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 4 EmptyVin Apr 22, 2011 1:56 am

Mi-a dat si mie Movie Maker [Vista Basic] primul rateu, m-am trezit fara sunet pe sample. Piesa era la 320, abia cand am convertit-o la 160 a mers normal. Inclin sa cred ca 160 e si limita. E prea noapte ca sa caut explicatii pentru asta (... vreodata!).
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 4 EmptyVin Apr 22, 2011 4:31 pm

Baietii audiofili n-au fost incantati de concertul lui Di Meola: http://forum.audiofil.ro/index.php?topic=2386.0
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 4 EmptyVin Apr 22, 2011 4:42 pm

LOL, nu puteau zice cu o zi mai devreme, ieri mi-am luat biliet.

A fost un moment naspa si in grupul garanezilor de pe Facebook. Cineva s-a declarat neimpresionata si a luat-o unul cu "cucoana, spectacolul a fost senzational, eu ascult de 50 de ani muzica asta, nu ca tine, habar n-ai ce inseamna jazz, cred ca esti plictisita rau de felul tau, ai bani, vad ca te duci la Garana, eu nu-s basist ca tine si presedintele tau (wat)"
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 4 EmptyVin Apr 22, 2011 4:47 pm

Hehe. Laughing Din ce zic ei acolo cred ca o sa-ti placa dar n-o sa te impresioneze in vreun fel, ceea ce presupun ca e OK.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 4 EmptyVin Apr 22, 2011 5:03 pm

Merge.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 4 EmptyVin Apr 22, 2011 10:38 pm

Radio Romania Muzical da tonul contraofensivei. Bravi. Bravissimo! Laughing
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 4 EmptyVin Apr 22, 2011 10:50 pm

Haha, pare o cronica a domnului Caracudi Laughing
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 4 EmptyVin Apr 22, 2011 11:10 pm

Sunteti gresiti. Daca mergeti la concert cu dimeola si nu va place inseamna ca n-aveti sange latin in vine - problema voastra. Sunt sigur ca a fost genial.

EDIT: Si de fapt ce legatura au toate astea cu blogu' meu? Smile
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 4 EmptyVin Apr 22, 2011 11:25 pm

Eu sunt dac liber Cool

Legatura au cu recenzia ta la halbumu nou.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 4 EmptySam Apr 23, 2011 12:33 am

Mare scula softul asta de editare. Sunt deja azi la al treilea album pe care il urc pe YT in full. Acum il pregatesc pe al patrulea si ascult sa vad ce aleg dintr-un al cincilea. Inca putin si vars de la atata jazz romanesc. Laughing silent
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 4 EmptySam Apr 23, 2011 12:50 am

Da un link ceva, ca nu stiu cum te cheama pe YT.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 4 EmptySam Apr 23, 2011 1:35 am

O sa pun pe blog si o sa recenzez. Nu e nimic ce sa nu stii deja, oricum.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 4 EmptyDum Iul 31, 2011 2:28 am

Te agata fetele pe blog?
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 4 EmptyDum Iul 31, 2011 8:32 pm

^ Poate se referea la tine, ca era sub comentariul tau. Smile
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 4 EmptyLun Aug 01, 2011 2:17 am

Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 4 EmptyLun Aug 01, 2011 3:08 am

^ Bre, nici tu nu zici care dintre noi sa do. Laughing
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 4 EmptyLun Aug 01, 2011 3:02 pm

Puneti de o "leapsa" Laughing
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 4 EmptyLun Aug 01, 2011 3:10 pm

Cred ca Nick deja a actionat, doar ne distrage noua atentia aici.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Mi-am facut blog, e cu muzica moca   Mi-am facut blog, e cu muzica moca - Pagina 4 Empty

Sus In jos

Mi-am facut blog, e cu muzica moca
Sus 
Pagina 4 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Mi-am facut blog, e cu balmajeli
» Prima sesiune din viata unui student la Muzica
» Proiect de Blog colectiv
» "Blog-ing a la prog"
» Poate trai muzica fara text?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum