Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
Subiect: Re: Muzica romaneasca Mier Noi 24, 2010 10:51 pm
E.J. Neumann a scos un album (Curtainbust?), l-am vazut ieri la Carturesti.
(Probabil voi deja stiti si iar am aflat ultimul. )
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
Subiect: Re: Muzica romaneasca Mier Noi 24, 2010 11:17 pm
Dap. Nu tin minte daca l-am si anuntat aici. Daca e in comert, atunci vreau neaparat sa pun mana pe el.
Albume romanesti din 2010, so far:
The :Egocentrics - Fear, Love, Choices and Astronauts Alternativ Quartet - Linistea astupa goluri Persona - Suburban Afterlife Maria Raducanu - Ziori Negura Bunget - Varstele Pamantului Negura Bunget - Maiestrit Contorsionist - Starkiller Mediocracy - Human Progress / Endless Regress Yesterdays (nu tin minte titlul) Nicu Alifantis (idem) Les Elephantes Bizarres (idem) Blister Blue - (idem) Dirty Shirt - Same Shirt, Different Day Brazda Lui Novac - s/t Subcarpati - s/t Kazi Ploaie Si Specii - Imperiul Lianelor Suie Paparude - E suflet in aparat Curtainbust Dekadens - City Of Paper The Mono Jacks - Now In Stereo
mai ziceti.
nu stiu daca sa pun albumul de Enescu al lui Lucian Ban.
Ultima editare efectuata de catre andu in Vin Dec 17, 2010 2:45 am, editata de 1 ori
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
Subiect: Re: Muzica romaneasca Joi Noi 25, 2010 12:18 am
Cum am zis, exista Neumann "in stores".
H to He capodopera
Numarul mesajelor : 599 Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: Muzica romaneasca Joi Noi 25, 2010 12:52 am
andu a scris:
Dap. Nu tin minte daca l-am si anuntat aici. Daca e in comert, atunci vreau neaparat sa pun mana pe el.
The :Egocentrics - Fear, Love, Choices and Astronauts Alternativ Quartet - Linistea astupa goluri Persona - Suburban Afterlife Maria Raducanu - Ziori Negura Bunget - Varstele Pamantului Negura Bunget - Maiestrit Contorsionist - Starkiller Mediocracy - Human Progress / Endless Regress Yesterdays (nu tin minte titlul) Nicu Alifantis (idem) Les Elephantes Bizarres (idem) Blister Blue - (idem) Dirty Shirt - Same Shirt, Different Day Brazda Lui Novac - s/t Subcarpati - s/t Kazi Ploaie Si Specii - Imperiul Lianelor Suie Paparude - E suflet in aparat Curtainbust Dekadens - City Of Paper
mai ziceti.
ceva recomandari din lista?
andu Dan Andrei Aldea
Subiect: Re: Muzica romaneasca Joi Noi 25, 2010 1:11 am
Pai Maria Raducanu, evident, altfel pe cele mai faine (cat de cat) le cam stii si tu, n-au fost surprize. Egocentrics, Alternativ Q si Persona stii, si parca tin minte ca ai fost si la Edi Neumann (desi parca solo, nu cu trupa?). Negura Bunget cel nou nu-i grozav, cel putin pentru mine.
andu Dan Andrei Aldea
Subiect: Re: Muzica romaneasca Joi Noi 25, 2010 4:22 pm
Subiect: Re: Muzica romaneasca Mar Noi 30, 2010 6:35 pm
Toulouse Lautrec merg intr-o directie buna:
andu Dan Andrei Aldea
Subiect: Re: Muzica romaneasca Mier Dec 01, 2010 4:33 am
Din comentarii:
All right boys -- for future reference: All pubescent fanboy-lust comments about the violin player get deleted. I've taken down 3 so far. There's probably a reason she goes by "Anonymous 13." Thanks, the management.
Subiect: Re: Muzica romaneasca Vin Dec 17, 2010 2:48 am
andu a scris:
The :Egocentrics - Fear, Love, Choices and Astronauts Alternativ Quartet - Linistea astupa goluri Persona - Suburban Afterlife Maria Raducanu - Ziori Negura Bunget - Varstele Pamantului Negura Bunget - Maiestrit Contorsionist - Starkiller Mediocracy - Human Progress / Endless Regress Yesterdays (nu tin minte titlul) Nicu Alifantis (idem) Les Elephantes Bizarres (idem) Blister Blue - (idem) Dirty Shirt - Same Shirt, Different Day Brazda Lui Novac - s/t Subcarpati - s/t Kazi Ploaie Si Specii - Imperiul Lianelor Suie Paparude - E suflet in aparat Curtainbust Dekadens - City Of Paper The Mono Jacks - Now In Stereo
mai ziceti.