Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Classical music box

In jos 
+6
Piotr Buendia
andu
Aldi
GentleG
romanbun
Ricochet
10 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
AutorMesaj
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

Classical music box - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: Classical music box   Classical music box - Pagina 10 EmptySam Ian 29, 2011 10:45 pm

Concertul - lucrarea, nu concertul - interpretarea (zisei oricum ca a fost o auditie). Wink
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Classical music box   Classical music box - Pagina 10 EmptySam Ian 29, 2011 10:50 pm

Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Classical music box   Classical music box - Pagina 10 EmptySam Ian 29, 2011 11:31 pm

Ricochet a scris:
Concertul - lucrarea, nu concertul - interpretarea (zisei oricum ca a fost o auditie). Wink

Aha. Defect profesional, am crezut ca te faci o judecata referitor la concert prestatie. Laughing
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Classical music box   Classical music box - Pagina 10 EmptySam Ian 29, 2011 11:35 pm

andu a scris:
Ricochet a scris:

Aha. Defect profesional, am crezut ca te faci o judecata referitor la concert prestatie. Laughing

De inteles.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Classical music box   Classical music box - Pagina 10 EmptyMier Feb 23, 2011 4:52 pm

Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

Numarul mesajelor : 689
Varsta : 39
Data de inscriere : 10/12/2008

MesajSubiect: Re: Classical music box   Classical music box - Pagina 10 EmptyMier Feb 23, 2011 7:12 pm

^ Booyakasha!
Sus In jos
http://searaploaieparc.blogspot.com/
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Classical music box   Classical music box - Pagina 10 EmptySam Mar 19, 2011 2:58 pm

Classical music box - Pagina 10 0110feldmanfrontweb

?
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Classical music box   Classical music box - Pagina 10 EmptyMier Mar 23, 2011 11:21 pm

Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Classical music box   Classical music box - Pagina 10 EmptyVin Apr 01, 2011 9:37 pm

am avut ocazia sa ascult in seara asta la Filarmonica Banatul lucrarea concertantă „Domino” pentru percutie si orchestra (4 percutionisti plus nenea de la timpane) compusa de Adrian Enescu.
a fost fabulos, au creat o tensiune incredibila percutionistii cu orchestra, muzica de urcat pe pereti. absolut recomandat oricui ii place muzica moderna. daca gasiti vre-o inregistrare pe undeva, sa ma anuntati va rog si pe mine.
ca si fapt divers, acum vre-o saptamana cand i-am spus unui prieten de concert, el a spus "cum canta trupa SISTEM, aia care lovesc butoaiele?", si eu m-am grabit sa-l corectez si sa-i atrag atentia ca nu se poate compara chestia ce-o canta aia cu muzica serioasa, totul pe un ton de batjocura la adresa trupei SISTEM. in seara asta solistul principal a fost Zoly Toth, membru in trupa SISTEM. si a pocnit tobele si marimba (sau ceva din familia vibrafonului) incredibil.
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

Numarul mesajelor : 689
Varsta : 39
Data de inscriere : 10/12/2008

MesajSubiect: Re: Classical music box   Classical music box - Pagina 10 EmptyVin Apr 01, 2011 10:14 pm

Haha, pwnd! Very Happy

Pai o sa caut si eu atunci - desi nu-mi dau seama unde. Ma indoiesc ca exista inregistrari.
Sus In jos
http://searaploaieparc.blogspot.com/
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Classical music box   Classical music box - Pagina 10 EmptySam Apr 02, 2011 12:35 pm

Uroboros a scris:
Haha, pwnd! Very Happy

Pai o sa caut si eu atunci - desi nu-mi dau seama unde. Ma indoiesc ca exista inregistrari.

unoeri la concertele filarmonicii apar microfoane pe scena. cum nu sunt boxe, presupun ca rostul lor este sa inegistreze muzica, care probabil este difuzata la Radio Romania Cultural.
problema ar fi ca probabil RRC le tin pentru ei inregistratile si nu le dau pe net.
e posibil ca si compozitorul si solistul percutionist sa doreasca inregistrarile, poate reusesc sa inbunatateasca compozitia/interpretarea.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Classical music box   Classical music box - Pagina 10 EmptyLun Iul 18, 2011 2:10 pm

Selectia mea de Proms, anul acesta.

PROM 04| 17.07 | Brian: Symphony No.1 "The Gothic" (fu deja)
---------------
PROM 05| 18.07 | Messiaen: Les Offrandes oubliees / Dusapin: Morning in Long Island / (Beeth: Triplu)
Myung-Whun Chung - Orchestre Philarmonique de Radio France
PROM 09| 21.07 | Sibelius: Suite no.2 & Symphony no.7 / Bartok: PC 3 / Janacek: Sinfonietta
Andras Schiff, Sir Mark Elder - the Halle
PROM 14| 25.07 | Mahler IX
Sir Roger Norrington - Stuttgart Radio SO
PROM 15| 26.07 | Kodaly: Dances of Galanta / Bartok: PC 1 / Liszt: Faust Symph
Jean-Efflam Bavouzet, Vladimir Jurowski - London Phil. Orch.
PROM 19| 29.07 | Honegger: Pacific 231, Pastorale d'ete / Bridge: There Is a Willow Grows Aslant a Brook / Berg: Der Wein / Castiglioni: Inverno in-ver / Debussy: La Mer
Oliver Knussen - BBC SO
PROM 26| 03.08 | Debussy: Prelude... / Dutilleux: Tout un monde lointain / Ravel: Bolero, Daphnis
Lynn Harrell, Donald Runnicles - BBC Scottish SO
PROM 29| 05.08 | Mahler II
Gustavo Dudamel - Simon Bolivar SO
PROM 33| 08.08 | Sibelius VI / Grieg: PC / Nielsen: Symphony No. 4 "Inextinguishable"
Alice Sara Ott, Sakari Oramo - Royal Stockholm Phil. Orch.
PROM 42| 15.08 | Ceaikovski: Lacul lebedelor
Valery Gergiev - Mariinsky
PROM 43| 16.08 | Copland: Fanfare / Bax: Symph. 2 / Barber: Adagio for strings / Bartok: PC 2 / Prokofiev IV
Yuja Wang, Andrew Litton - Royal PO
PROM 44| 18.08 | Larcher: Concerto for Violin, Cello and Orchestra / Bruckner V
Viktoria Mullova, Matthew Barley, Ilan Volkov - BBC Scottish SO
PROM 52| 23.08 | Prokofiev I, V / Dutilleux: L'arbre des songes, Slava's Fanfare
Leonidas Kavakos, Valery Gergiev - London SO
PROM 62| 01.09 | Webern: Passacaglia / Bruch: VC 1 / Albeniz: Iberia / Rimsky-Korsakov: Capriccio
Zubin Mehta, Gil Shaham, Israel PO
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Classical music box   Classical music box - Pagina 10 EmptyMier Iul 20, 2011 12:47 pm

O prima mentiune de la Proms. Recenzie negativa, incat sa-l nedumireasca pe Nick, dar eu zic ca a fost mai degraba ceva care a explodat in fata decat un simplu 'meh'.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Classical music box   Classical music box - Pagina 10 Empty

Sus In jos

Classical music box
Sus 
Pagina 10 din 10Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
 Subiecte similare
-
» World Music
» Metal Music Archives