| Ultimul film vazut | |
|
+24bibi H to He romanbun Machauer Ivich cozmik_bluez ae auslander vidor blackest_eyes wednesday Cristi Aldi metal_freak amadeus Ricochet andu Sayuri P.Matei nasti Kreator Hansi Zarec Piotr Buendia 28 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
bibi capodopera
Numarul mesajelor : 594 Localisation : Bucuresti Data de inscriere : 23/09/2008
| Subiect: Re: Ultimul film vazut Mar Iul 06, 2010 12:32 pm | |
| | |
|
| |
bibi capodopera
Numarul mesajelor : 594 Localisation : Bucuresti Data de inscriere : 23/09/2008
| Subiect: Re: Ultimul film vazut Mar Iul 06, 2010 12:33 pm | |
| | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Ultimul film vazut Lun Iul 19, 2010 12:48 am | |
| No, ca am vazut, in sfarsit, Shutter Island. Chestiile astea cu twist ending in climax de film psihologic nu e o noutate, si nici nu e prezentat in cel mai deosebit mod de Scorsese. Ultima secventa m-a facut totusi sa cred ca s-a produs un dublu twist, dar se pare ca acest lucru nu se confirma.
Oricum, filmul e tare. Iar muzica e si mai tare, nici nu ma mir ca s-a mers pe o selectie de clasic, excelenta alegere: Panderecki, Cage, Ligeti, Feldman, Scelsi, Max Richter, Mahler, Eno, Schnittke si altii. O nebunie. Trebuie sa dau jos soundtrackul, deoarece m-a innebunit o anume piesa, si vreau sa-mi dau seama care anume este. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: Ultimul film vazut Lun Iul 19, 2010 1:42 am | |
| ^ oh la la! cronicile de film de pana acum n-au fost entuziaste deloc, dar stiam eu ca imi trebuie puncte de vedere cat mai diverse. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Ultimul film vazut Lun Iul 19, 2010 1:45 am | |
| Entuziaste nu, dar nici sub centura. | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
Numarul mesajelor : 1697 Data de inscriere : 04/09/2007
| Subiect: Re: Ultimul film vazut Lun Iul 19, 2010 2:48 am | |
| si mie mi-a placut Shutter island, l-am vazut la cinema, o experienta faina! | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Ultimul film vazut Mar Iul 20, 2010 12:41 am | |
| Al doilea film in tot atatea zile (avem laptop nou in casa, asa ca ne-am pus pe descarcat si vizionat), de data asta recentul al lui Polanski (Ghost Writer). Destul de deceptionant. Brosnan si McGregor joaca modest, dar parca primul intrece limita. Puse una langa alta - avand acelasi profil conspirationist, zic eu - Michael Clayton al lui Clooney ii sufla in fata, big time. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Ultimul film vazut Mar Iul 20, 2010 1:19 am | |
| | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Ultimul film vazut Mar Iul 20, 2010 1:21 am | |
| Vezi ca ai facut publicitate la altceva. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Ultimul film vazut Mar Iul 20, 2010 10:30 pm | |
| | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Ultimul film vazut Mier Iul 21, 2010 12:19 am | |
| Interesant. Despre Shutter Island cine a scris, avem un exemplar? | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Ultimul film vazut Joi Iul 22, 2010 12:04 am | |
| Kynodontas (Caninul) de Yorgos Lanthimos. Un certain regard 2009. . . | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Ultimul film vazut Vin Aug 13, 2010 1:11 am | |
| Inception (2010) - regizor: Christopher Nolan ( The Dark Knight, dar oarecum mai potrivit contextului, Memento) Blockbuster vs. filosofie. Actiunea, thriller sunt bune (poate unele elemente sunt in plus). Sustinand a doua cauza, am citit (dupa vizionare) si mi-a placut acest articol. Nu cred ca filmul e la fel de dilematic pe parcursul desfasurarii. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Ultimul film vazut Lun Noi 08, 2010 1:25 am | |
| In sfarsit The Social Network, odata ce a aparut o titrare netradusa prost dintr-o engleza tradusa prost din indoneziana. Nu tin minte sa fi clipit in timpul vizionarii.
P.S.: De ce scriu doar eu dude aici de patru posturi consecutive si patru luni incoace? | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
Numarul mesajelor : 1697 Data de inscriere : 04/09/2007
| Subiect: Re: Ultimul film vazut Mar Noi 09, 2010 12:36 am | |
| am vazut si eu The Social Network, la cinema; nevasta-mea a vrut sa-l vada ca-i place facebook-ul; nu m-a impresionat in mod deosebit. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Ultimul film vazut Mar Noi 09, 2010 2:15 am | |
| Din pacate n-am nici o contributie de facut pe aici, toate energiile mele is concentrate pe muzica si arte. | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
| Subiect: Re: Ultimul film vazut Mier Noi 10, 2010 9:07 pm | |
| Zilele astea TV1000 difuzeaza un film ciudat. Se numeste Gummo si a fost tradus in romaneste cu titlul "Orasul nebunilor". Poate l-ati vazut. Unii au spus ca acela e orasul in care iti doresti sa nu locuiesti. Filmul prezinta o intreaga galerie de ciudati care gasesc intr-un fel sau altul modalitatea de a convietui. E un fel de Dodes' Kaden adaptat Americii, mult mai dur si fara a oferi simpatia sau intelegerea pentru personaje pe care o simti in filmul lui Kurosawa. Pe alocuri e foarte scabros, dar are un umor foarte negru (atat de negru incat pe moment nici nu poti sa razi - o faci ulterior) care il face sa merite vazut macar o data. Mult metal extrem pe fundal. Merita vazut si pentru ca s-a spus ca ofera o imagine asupra unei felii din America de azi. http://www.imdb.com/title/tt0119237/ | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Ultimul film vazut Lun Dec 06, 2010 4:47 am | |
| Tocmai ce am vazut Inception. Mi-a placut mult, e un blockbuster fain, ca la carte. Dar... locul 6 din toate timpurile? IMDB devine victima propriei celebritati. Orice film american mai rasarit care iese acum strange acum sute de mii de voturi, din cate observ. S-a viciat profund mecanismul lor. Poate le trebuie un weighting nou, nu stiu. I-am lasat si eu 7 (foarte bine). | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Ultimul film vazut Lun Dec 06, 2010 10:33 am | |
| Era pe locul trei la inceputuri, dar sunt si eu surprins ca nu s-a "inmuiat" prea mult de atunci. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Ultimul film vazut Dum Dec 19, 2010 1:16 am | |
| Am vazut asta-seara The Kids Are All Right (Annette Bening, Julianne Moore) [MMX], care a inceput cu piesa "Cousins" de Vampire Weekend. Abia m-am putut abtine sa nu hipstaresc de fata cu ai mei. Destul de funny filmul pana cand ultima jumatate de ora n-a mai spus absolut nimic. Ma uit si la In deriva, "primul serial original creat de HBO Romania" din pacate inspirat dintr-un serial israelian si aparut putin dupa serialul american "In Treatment", asa ca toti bloggeri isi bat joc de "originalitate". Pe mine ma enerveaza scriitura, nu-mi pot imagina ca oamenii chiar pot vorbi atat de imbatosat. Doua cazuri psihiatrice sunt ok, celelalte doua nu, iar criza proprie a psihiatrului deocamdata nu. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Ultimul film vazut Dum Dec 19, 2010 1:58 am | |
| | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Ultimul film vazut Dum Dec 19, 2010 2:36 am | |
| A vazut si Iures un afis de-asta cu el plutind pe Dambovita si n-a stiut ce se intampla. I-a sunat pe baieti si aia i-au zis ”That's the point!". | |
|
| |
idle_ro capodopera
Numarul mesajelor : 531 Data de inscriere : 23/01/2010
| Subiect: Re: Ultimul film vazut Dum Dec 19, 2010 10:38 am | |
| - Ricochet a scris:
- Am vazut asta-seara The Kids Are All Right (Annette Bening, Julianne Moore) [MMX], care a inceput cu piesa "Cousins" de Vampire Weekend. Abia m-am putut abtine sa nu hipstaresc de fata cu ai mei.
Destul de funny filmul pana cand ultima jumatate de ora n-a mai spus absolut nimic.
Ma uit si la In deriva, "primul serial original creat de HBO Romania" din pacate inspirat dintr-un serial israelian si aparut putin dupa serialul american "In Treatment", asa ca toti bloggeri isi bat joc de "originalitate". Pe mine ma enerveaza scriitura, nu-mi pot imagina ca oamenii chiar pot vorbi atat de imbatosat. Doua cazuri psihiatrice sunt ok, celelalte doua nu, iar criza proprie a psihiatrului deocamdata nu.
In Treatment a fost preluat din serialul israelian, nu ca ar avea vreo importanta | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Ultimul film vazut Dum Dec 19, 2010 2:37 pm | |
| - Ricochet a scris:
- A vazut si Iures un afis de-asta cu el plutind pe Dambovita si n-a stiut ce se intampla. I-a sunat pe baieti si aia i-au zis ”That's the point!".
Aha, nici eu n-am stiut ca e intentionat. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Ultimul film vazut Dum Dec 19, 2010 5:17 pm | |
| Eu cred ca s-a sunat la urgente in prostie. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ultimul film vazut | |
| |
|
| |
| Ultimul film vazut | |
|