Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Ultimul film vazut

In jos 
+24
bibi
H to He
romanbun
Machauer
Ivich
cozmik_bluez
ae
auslander
vidor
blackest_eyes
wednesday
Cristi
Aldi
metal_freak
amadeus
Ricochet
andu
Sayuri
P.Matei
nasti
Kreator
Hansi
Zarec
Piotr Buendia
28 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul
AutorMesaj
bibi
capodopera
bibi

Numarul mesajelor : 594
Data de inscriere : 23/09/2008

Ultimul film vazut - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Ultimul film vazut   Ultimul film vazut - Pagina 9 EmptyMar Iul 06, 2010 12:32 pm

Sus In jos
https://www.youtube.com/user/BibilicaCriminalul
bibi
capodopera
bibi

Numarul mesajelor : 594
Data de inscriere : 23/09/2008

MesajSubiect: Re: Ultimul film vazut   Ultimul film vazut - Pagina 9 EmptyMar Iul 06, 2010 12:33 pm

Sus In jos
https://www.youtube.com/user/BibilicaCriminalul
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Ultimul film vazut   Ultimul film vazut - Pagina 9 EmptyLun Iul 19, 2010 12:48 am

No, ca am vazut, in sfarsit, Shutter Island. Chestiile astea cu twist ending in climax de film psihologic nu e o noutate, si nici nu e prezentat in cel mai deosebit mod de Scorsese. Ultima secventa m-a facut totusi sa cred ca s-a produs un dublu twist, dar se pare ca acest lucru nu se confirma.

Oricum, filmul e tare. Iar muzica e si mai tare, nici nu ma mir ca s-a mers pe o selectie de clasic, excelenta alegere: Panderecki, Cage, Ligeti, Feldman, Scelsi, Max Richter, Mahler, Eno, Schnittke si altii. O nebunie. Trebuie sa dau jos soundtrackul, deoarece m-a innebunit o anume piesa, si vreau sa-mi dau seama care anume este.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Ultimul film vazut   Ultimul film vazut - Pagina 9 EmptyLun Iul 19, 2010 1:42 am

^ oh la la! cronicile de film de pana acum n-au fost entuziaste deloc, dar stiam eu ca imi trebuie puncte de vedere cat mai diverse.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Ultimul film vazut   Ultimul film vazut - Pagina 9 EmptyLun Iul 19, 2010 1:45 am

Entuziaste nu, dar nici sub centura.
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

Numarul mesajelor : 1697
Data de inscriere : 04/09/2007

MesajSubiect: Re: Ultimul film vazut   Ultimul film vazut - Pagina 9 EmptyLun Iul 19, 2010 2:48 am

si mie mi-a placut Shutter island, l-am vazut la cinema, o experienta faina!
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Ultimul film vazut   Ultimul film vazut - Pagina 9 EmptyMar Iul 20, 2010 12:41 am

Al doilea film in tot atatea zile (avem laptop nou in casa, asa ca ne-am pus pe descarcat si vizionat), de data asta recentul al lui Polanski (Ghost Writer). Destul de deceptionant. Brosnan si McGregor joaca modest, dar parca primul intrece limita. Puse una langa alta - avand acelasi profil conspirationist, zic eu - Michael Clayton al lui Clooney ii sufla in fata, big time.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Ultimul film vazut   Ultimul film vazut - Pagina 9 EmptyMar Iul 20, 2010 1:19 am

^ i-am vazut trailerul si mi s-a parut mildly interesting. lui gorzo insa i-a placut: http://www.dilemaveche.ro/sectiune/bordeie-si-obiceie/articol/panteonul-varianta-aer-liber
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Ultimul film vazut   Ultimul film vazut - Pagina 9 EmptyMar Iul 20, 2010 1:21 am

Vezi ca ai facut publicitate la altceva. Smile
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Ultimul film vazut   Ultimul film vazut - Pagina 9 EmptyMar Iul 20, 2010 10:30 pm

Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Ultimul film vazut   Ultimul film vazut - Pagina 9 EmptyMier Iul 21, 2010 12:19 am

Interesant. Despre Shutter Island cine a scris, avem un exemplar?
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Ultimul film vazut   Ultimul film vazut - Pagina 9 EmptyJoi Iul 22, 2010 12:04 am

Kynodontas (Caninul) de Yorgos Lanthimos. Un certain regard 2009

Ultimul film vazut - Pagina 9 Dogtooth%282009%29_poster

. . .
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Ultimul film vazut   Ultimul film vazut - Pagina 9 EmptyVin Aug 13, 2010 1:11 am

Inception (2010) - regizor: Christopher Nolan (The Dark Knight, dar oarecum mai potrivit contextului, Memento)

Blockbuster vs. filosofie. Actiunea, thriller sunt bune (poate unele elemente sunt in plus). Sustinand a doua cauza, am citit (dupa vizionare) si mi-a placut acest articol. Nu cred ca filmul e la fel de dilematic pe parcursul desfasurarii.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Ultimul film vazut   Ultimul film vazut - Pagina 9 EmptyLun Noi 08, 2010 1:25 am

In sfarsit The Social Network, odata ce a aparut o titrare netradusa prost dintr-o engleza tradusa prost din indoneziana. Nu tin minte sa fi clipit in timpul vizionarii.

P.S.: De ce scriu doar eu dude aici de patru posturi consecutive si patru luni incoace?
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

Numarul mesajelor : 1697
Data de inscriere : 04/09/2007

MesajSubiect: Re: Ultimul film vazut   Ultimul film vazut - Pagina 9 EmptyMar Noi 09, 2010 12:36 am

am vazut si eu The Social Network, la cinema; nevasta-mea a vrut sa-l vada ca-i place facebook-ul; nu m-a impresionat in mod deosebit.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Ultimul film vazut   Ultimul film vazut - Pagina 9 EmptyMar Noi 09, 2010 2:15 am

Din pacate n-am nici o contributie de facut pe aici, toate energiile mele is concentrate pe muzica si arte.
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

MesajSubiect: Re: Ultimul film vazut   Ultimul film vazut - Pagina 9 EmptyMier Noi 10, 2010 9:07 pm

Zilele astea TV1000 difuzeaza un film ciudat. Se numeste Gummo si a fost tradus in romaneste cu titlul "Orasul nebunilor". Poate l-ati vazut. Unii au spus ca acela e orasul in care iti doresti sa nu locuiesti. Filmul prezinta o intreaga galerie de ciudati care gasesc intr-un fel sau altul modalitatea de a convietui. E un fel de Dodes' Kaden adaptat Americii, mult mai dur si fara a oferi simpatia sau intelegerea pentru personaje pe care o simti in filmul lui Kurosawa. Pe alocuri e foarte scabros, dar are un umor foarte negru (atat de negru incat pe moment nici nu poti sa razi - o faci ulterior) care il face sa merite vazut macar o data. Mult metal extrem pe fundal.

Merita vazut si pentru ca s-a spus ca ofera o imagine asupra unei felii din America de azi.

http://www.imdb.com/title/tt0119237/
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Ultimul film vazut   Ultimul film vazut - Pagina 9 EmptyLun Dec 06, 2010 4:47 am

Tocmai ce am vazut Inception. Mi-a placut mult, e un blockbuster fain, ca la carte. Dar... locul 6 din toate timpurile? IMDB devine victima propriei celebritati. Orice film american mai rasarit care iese acum strange acum sute de mii de voturi, din cate observ. S-a viciat profund mecanismul lor. Poate le trebuie un weighting nou, nu stiu. I-am lasat si eu 7 (foarte bine).
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Ultimul film vazut   Ultimul film vazut - Pagina 9 EmptyLun Dec 06, 2010 10:33 am

Era pe locul trei la inceputuri, dar sunt si eu surprins ca nu s-a "inmuiat" prea mult de atunci.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Ultimul film vazut   Ultimul film vazut - Pagina 9 EmptyDum Dec 19, 2010 1:16 am

Am vazut asta-seara The Kids Are All Right (Annette Bening, Julianne Moore) [MMX], care a inceput cu piesa "Cousins" de Vampire Weekend. Abia m-am putut abtine sa nu hipstaresc de fata cu ai mei. Laughing

Destul de funny filmul pana cand ultima jumatate de ora n-a mai spus absolut nimic.

Ma uit si la In deriva, "primul serial original creat de HBO Romania" din pacate inspirat dintr-un serial israelian si aparut putin dupa serialul american "In Treatment", asa ca toti bloggeri isi bat joc de "originalitate". Pe mine ma enerveaza scriitura, nu-mi pot imagina ca oamenii chiar pot vorbi atat de imbatosat. Doua cazuri psihiatrice sunt ok, celelalte doua nu, iar criza proprie a psihiatrului deocamdata nu.

Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Ultimul film vazut   Ultimul film vazut - Pagina 9 EmptyDum Dec 19, 2010 1:58 am

Ultimul film vazut - Pagina 9 154973_10150099873844813_665759812_7408452_6222608_n

Laughing
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Ultimul film vazut   Ultimul film vazut - Pagina 9 EmptyDum Dec 19, 2010 2:36 am

A vazut si Iures un afis de-asta cu el plutind pe Dambovita si n-a stiut ce se intampla. I-a sunat pe baieti si aia i-au zis ”That's the point!".
Sus In jos
idle_ro
capodopera

Numarul mesajelor : 531
Data de inscriere : 23/01/2010

MesajSubiect: Re: Ultimul film vazut   Ultimul film vazut - Pagina 9 EmptyDum Dec 19, 2010 10:38 am

Ricochet a scris:
Am vazut asta-seara The Kids Are All Right (Annette Bening, Julianne Moore) [MMX], care a inceput cu piesa "Cousins" de Vampire Weekend. Abia m-am putut abtine sa nu hipstaresc de fata cu ai mei. Laughing

Destul de funny filmul pana cand ultima jumatate de ora n-a mai spus absolut nimic.

Ma uit si la In deriva, "primul serial original creat de HBO Romania" din pacate inspirat dintr-un serial israelian si aparut putin dupa serialul american "In Treatment", asa ca toti bloggeri isi bat joc de "originalitate". Pe mine ma enerveaza scriitura, nu-mi pot imagina ca oamenii chiar pot vorbi atat de imbatosat. Doua cazuri psihiatrice sunt ok, celelalte doua nu, iar criza proprie a psihiatrului deocamdata nu.

In Treatment a fost preluat din serialul israelian, nu ca ar avea vreo importanta
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Ultimul film vazut   Ultimul film vazut - Pagina 9 EmptyDum Dec 19, 2010 2:37 pm

Ricochet a scris:
A vazut si Iures un afis de-asta cu el plutind pe Dambovita si n-a stiut ce se intampla. I-a sunat pe baieti si aia i-au zis ”That's the point!".

Aha, nici eu n-am stiut ca e intentionat. Laughing
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Ultimul film vazut   Ultimul film vazut - Pagina 9 EmptyDum Dec 19, 2010 5:17 pm

Eu cred ca s-a sunat la urgente in prostie.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ultimul film vazut   Ultimul film vazut - Pagina 9 Empty

Sus In jos

Ultimul film vazut
Sus 
Pagina 9 din 10Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Ce genuri de prog ati vazut in concert?
» Filme despre rock
» Cronici si alte articole de film
» Oscar

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: ARTA VIZUALA-
Mergi direct la: